Maksutavat

Maksaminen Pehtoori.fi -verkkokaupassa

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Kaikki tuotteet sekä toimituskulut sisältävät arvonlisäveron.

Maksunvälityspalvelun toteuttajina ja maksupalveluntarjoajina toimii Shopify ja/tai Klarna Oy (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Maksutavat

 • Verkkopankkimaksut (Klarna): Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbank.
 • Pankki- ja luottokortit (Klarna ja Shopify): Visa, MasterCard ja American Express.
 • Lasku ja osamaksu (Klarna): Klarna lasku.
 • Mobiilimaksut (Shopify): Google Pay ja Apple Pay.

 

Klarna Checkout

Klarna Checkout –palvelu
Klarna Checkout –palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

Käytössäsi Klarnan kautta ovat seuraavat maksutapavaihtoehdot: Klarna lasku, Klarna tili, debit/credit -korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard) sekä verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia).

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät täältä. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja se välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Tilauksia koskevissa reklamaatiotapauksissa pyydämme sinua ottamaan ensisijaisesti yhteyttä BYPIASiin.

Klarna Oy, y-tunnus: 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki Puhelin: +358 9 42599770

 

Maksu nyt: Korttimaksut

Voit maksaa tilauksesi seuraavilla credit eli luottokorteilla tai debit eli maksukorteilla: Visa ja MasterCard. Voit maksaa myös Visa Electron –kortilla, mikäli olet aktivoinut verkkopankissasi Electron-korttisi verkkomaksuominaisuuden.

Korttimaksun yhteydessä asiakkaan tulee antaa kortin numero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVC-koodi, sekä joillakin korteilla maksettaessa myös 3D Secure-koodi.

Lisäksi asiakkaan pankki voi joskus vaatia erillisen tunnistautumisen verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla. Varmistathan myös, että olet aktivoinut korttisi verkkomaksu ominaisuuden verkkopankissasi ennen maksun suorittamista.

 

Maksa heti - verkkopankkimaksu:

Verkkopankkimaksaminen onnistuu Klarnan kautta Maksa heti- palveluna seuraavien pankkien verkkopankissa: S-pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, POP-pankki, Ålandsbanken, OmaSP, Handelsbanken ja SEB​

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Klarna/SOFORT. Tietojasi seurataan yksinomaan Klarnan suojatulla maksulomakkeella.

Pehtoori.fi ei voi käyttää tietojasi tai tiliäsi.

 

Maksa myöhemmin: Lasku

Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Lasku toimitetaan sähköpostiisi tai voit ladata sen täältä. Halutessasi voit maksaa laskun joustavasti myös erissä.

Tee tilaus tänään ja maksa vasta, kun olet vastaanottanut tuotteen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen.

 • Klarnan laskulla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa.
 • Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse samaan aikaan, kun tilaus lähtee varastoltamme.
 • Laskun maksuaika on 30 päivää tilauksen lähetyksestä, eikä laskusta peritä lisämaksua.
 • Maksun viivästyessä laskulle lisätään viiden (5) euron muistutusmaksu ja viivästyskorko.
 • Laskun eräpäivää on mahdollista siirtää lisämaksusta Klarnan sivuilla.

 

Pilko maksut: Klarna-tili

Kerää kaikki maksusi yhdelle laskulle ja valitse kuinka paljon maksat kuukausittain. Kaikki Klarna-tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle myös silloin, kun maksat Klarnan-tilillä muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Päätät itse, miten paljon maksat joka kuukausi (kuitenkin vähintään 1/24 ja aina vähintään 5 EUR). Voit perehtyä Klarnan luottoihin soveltuviin yleisiin luottosopimusehtoihin täältä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

 

Miten Klarna toimii | Tilaaminen:

 1. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriisi ja valitse sen jälkeen Klarna maksutavaksi kassalla.
 2. Luottopäätös tehdään heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella.
 3. Klarna lähettää sinulle laskun Klarna-sovelluksessa tai sähköpostilla, jos valitsit maksuvaihdoehdoksi laskun tai osamaksun (Pilko maksut).
 4. Voit valita jatkossa Klarnan maksutavaksi helposti yhdellä klikkauksella.

 

Turvallinen maksutapa

Klarna käyttää edistyneitä suojausmenetelmiä henkilökohtaisten tietojesi turvaamiseen. Klarnan ostajan turva tarjoaa mahdollisuuden tuotteet kotonasi ja varmistaa, että kaikki on kunnossa ennen kuin maksat.

 

Klarna asiakaspalvelu:

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksen maksamiseen liittyen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun.