Meistä

Ketä olemme | Pehtoorin Koiravaruste Oy

Tervetuloa Pehtoorin Koiravaruste Oy:n verkkokauppaan! Olemme yrityksen omistajat Joni Pirhonen ja Jenni Härkönen. Asumme Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla Ylihärmässä yhdessä perheemme sekä neljän setterimme kanssa. Koiramme ovat olennainen osa arkeamme, erityisesti metsästyskaudella. Koirien kanssa touhuamiseen tuo lisäarvoa niin treenaaminen, kuin erityisesti kanalintujahdit lakeuden kultaisilla sängillä sekä pohjoisen riekkomaiden kanervikoissa. Myös sorsajahti on meillä vahvasti mukavuusalueella.

Yrityksen perustaminen juontaa juurensa omiin kokemuksiimme koiramaailmasta, erityisesti toimivien varusteiden ja laadukkaan ruokinnan osalta. Meillä on vahva näkemys siitä, millaiset varusteet ja ravitsemus tukevat koirien hyvinvointia ja auttavat niitä saavuttamaan parhaat mahdolliset suoritukset.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia koiravarusteita sekä ravintoja, jotka vastaavat eri rotujen vaatimuksia sekä tarpeita, oli kyseessä sitten metsästyskoira, harrastuskoira tai lemmikki.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiantuntevaa palvelua ja auttamaan asiakkaita löytämään valikoimastamme juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet.

Kiitos, että valitsit Pehtoorin Koiravaruste Oy:n. Toivomme, että nautit verkkokaupastamme ja löydät tarvitsemasi tuotteet valikoimastamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.